Somon rege la grătar cu sparanghel, Moreluri și praz

Somon rege la grătar cu sparanghel, Moreluri și praz
Somonul rege la grătar cu sparanghel, Moreluri și praz este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel subțire, sherry fino, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon rege vindecat cu soia cu salată de sparanghel la grătar, Frittata de primăvară cu Moreluri, sparanghel la grătar și Scallions la grătar, și Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise.

Instrucțiuni

1
Fierbeți sparanghelul până abia fraged-crocant, 2 minute; scurgeți și clătiți sparanghelul în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt (aproximativ 450).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Gatiti prazul in unt intr-o tigaie mare la foc mediu pana se inmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cimbru, 1/2 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper și morelele; gatiti, amestecand ocazional, pana cand morelele sunt fragede, 5 minute. Se amestecă sherry și se reduce la jumătate, 30 până la 45 de secunde. Puneți legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ciuperci MorelCiuperci Morel
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CimbruCimbru
SareSare
5
Ori un 12-de 17-in. foaie de folie rezistentă în jumătate transversal. Cu un vârf de cuțit, introduceți găuri de dimensiuni ban prin folie de aproximativ 2 in. separat. Ulei o parte a foliei. Frecați peștele pe ambele părți cu ulei și puneți pielea cu fața în jos pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Puneți somonul pe folie pe grătarul de gătit; grătar, acoperit, până când peștele abia este gătit, aproximativ 10 minute. Cu 2 spatule largi, glisați peștele de pe piele pe o foaie de copt caldă; cort cu folie. Dacă doriți o piele crocantă, continuați să gătiți pielea pe folie până când este crocantă, încă 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Îndepărtați folia de pe grătar, apoi îndepărtați ușor pielea, folosind degetele sau o spatulă largă (pielea se poate rupe în bucăți). Setați pielea de somon, dacă utilizați, pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Adăugați smântână și sparanghel la ciuperci și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând; fierbeți mai mult pentru a îngroșa sosul dacă doriți. Cu 2 spatule, puneți peștele pe piele. Puneți jumătate din sosul de legume peste somon și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
LegumeLegume
SomonSomon
CremăCremă
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Serviți imediat.
11
* Înmuiați morelele uscate în apă fierbinte până se înmoaie, 8 minute. Stoarceți apa; tăiat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista