Somon prăjit cu salată de prune-castraveți

Somon prăjit cu salată de prune-castraveți
Somonul prăjit cu salată de prune-castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.35 pe portie. O porție conține 330 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă tăiată cubulețe mici, castraveți tăiați cubulețe mici, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon marinat ars într-o crustă de ardei cu vinetă de castraveți, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.

Instrucțiuni

1
Bacsis: dacă nu găsiți prune coapte, pluoturile sau caisele vor funcționa la fel de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
PluotPluot
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Se amestecă prunele, castravetele, ceapa roșie, ardeiul gras, cilantro, 2 lingurițe. din uleiul de canola, oțetul, 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei într-un castron mediu. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Condimentați ambele părți ale somonului cu 1/2 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4
Încălziți restul de 2 lingurițe. ulei de canola într-o tigaie de 12 inci la foc mare. Rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește fierbinte, adăugați fileurile cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați timp de 30 de secunde. Reduceți focul la mediu ridicat și continuați să gătiți până când pielea este bine rumenită și părțile laterale ale fileurilor sunt opace cam la jumătate, 2 până la 4 minute. Întoarceți somonul și gătiți, fără să vă mișcați, până când fileurile sunt ușor ferme la atingere, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Serviți pielea cu fața în sus cu salata.
6
Sugestii De Servire
7
Se servește cu auriu
8
Cuscus Cu Șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
șofranșofran
1
Calorii
1
360, grăsime
2
17, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
39, Grăsimi Mononesaturate
4
7, carbohidrați
5
300, colesterol
6
105, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
10, Grăsimi Polinesaturate
2
6, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista