Somon prăjit cu cuscus de coriandru

Friptura de somon cu Couscous de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 524 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cuscus cu lămâie și coriandru, Linte, Hummus De Coriandru Și Cuscus, și Macrou la grătar cu harissa și couscous de coriandru.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l; tăiați în 4 bucăți egale. Frecați peștele peste tot cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți bucăți, cu pielea în jos și ușor depărtate, într - o tigaie de copt de 10 x 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 14 până la 16 minute.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa și ardeiul roșu în restul de 1 lingură de ulei de măsline până când ceapa este moale, 3 până la 5 minute.
Adăugați bulion, cuscus și semințe de coriandru; aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați sucul de portocale, oțetul și coriandrul măcinat. Amestecați ușor 1/2 cană din amestecul de suc în cuscus fiert.
Adăugați spanacul în castron și amestecați pentru a acoperi.
Cu clești sau o lingură cu fante, ridicați spanacul din castron și împărțiți în mod egal între 4 farfurii. Mound cuscus pe spanac. Glisați o spatulă largă între pește și piele și ridicați bucățile de file de pe piele; setați 1 pe fiecare movilă de cuscus.
Stropiți amestecul de suc rămas în castron peste pește.
Se servește cu pene portocalii pentru a stoarce peste somon.
Se adaugă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.