Somon prăjit cu Curry roșu thailandez și Bok Choy

Somon prăjit cu Curry roșu thailandez și Bok Choy
Somonul prăjit cu Curry roșu thailandez și Bok Choy este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 530 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baby bok choy, zahăr brun, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Somon Cu Curry Roșu Thailandez Și Bok Choy, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti bok choy in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere. Pune deoparte.
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pasta de curry și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
5
Adăugați lapte de cocos, lemongrass tocat și 1 lingură de zahăr brun. Se fierbe până când amestecul este ușor îngroșat și redus la 1 cană, aproximativ 5 minute. Se amestecă 2 1/2 linguri suc de lămâie și 1 lingură sos de pește. Puneți sosul curry deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
UmărUmăr
Sos CurrySos Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Presărați somonul cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Gatiti somonul 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți somonul până când este opac în centru, aproximativ 6 minute. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei vegetal rămas în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se adauga bok choy si saut pana cand incep sa se rumeneasca in pete, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
12
Stropiți bok choy cu restul de 1 lingură de sos de pește. Aduceți sosul curry la foc mic și lăsați-l pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Aranjați 1 file de somon și 2 bucăți de bok choy deasupra sosului curry pe fiecare farfurie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sos CurrySos Curry
Bok ChoyBok Choy

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista