Somon Poșat cu Sos de Tarhon
Somon poșat cu sos de tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 3,75 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 242 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei, ceapă verde, iaurt și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor spectaculos de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați somon poșat cu sos de tarhon, somon poșat cu tarhon și somon poșat cu bere cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați iaurtul, maioneza, ceapa, pătrunjelul, tarhonul, sarea și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți și dați la frigider.
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați bulionul, apa, sucul de lămâie, foaia de dafin și ardeiul rămas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga somonul.
Acoperiți și braconați timp de 8-10 minute sau până când peștele este ferm și se fulge ușor cu o furculiță.
Scoateți din lichidul de braconaj.
Se serveste cu sos de tarhon.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.