Somon portocaliu și Bourbon la grătar

Somon portocaliu și Bourbon la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul portocaliu și Bourbon la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă verde, sos de soia, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon portocaliu și Bourbon la grătar, Somon portocaliu și Bourbon la grătar, și File de somon de portocale și Bourbon la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar și adăugați somon în pungă. Sigilați și marinați în frigider 1 1/2 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți somonul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
4
Așezați somonul pe un grătar sau o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita, ungand frecvent cu marinada rezervata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista