Somon la tigaie cu rosii Cherry " sos de ghimbir

Somon la tigaie cu rosii Cherry
Somon prăjit cu roșii Cherry"sosul de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 365 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de TBS. untul, sarea și piperul kosher, roșiile cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Somon prăjit cu sos de ghimbir-Lime și arahide, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați coriandrul, ghimbirul măcinat și cayenne și amestecați cu 1 Tbs. plus 1 linguriță. din ulei pentru a face o pastă. Bateți pasta pe ambele părți ale fileurilor de somon și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De SomonFile De Somon
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați fileurile și gătiți până când fundul este bine rumenit și jumătatea inferioară a peștelui devine opacă, 3 până la 4 min. Întoarceți peștele și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai fierte, încă 3 până la 4 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Transferați pe un platou cald.
5
Se toarnă toate, cu excepția unui film de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă usturoiul și saut până parfumat, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Se adaugă roșiile, se presară cu sare și se fierbe până se înmoaie ușor, aproximativ 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se ia de pe foc, se aruncă ghimbirul și se toarnă roșiile peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Puneți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați bulionul; se fierbe până se reduce din nou la jumătate. De pe foc, se învârte în unt. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Se toarnă sosul peste somon și roșii, se presară coriandru și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Calorii
1
420, grăsime
2
26, Calorii Grase
1
230, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
35, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
330, colesterol
6
110, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
7, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista