Somon La Grătar Hoisin Cu Vinetă Asiatică
Rețeta de somon la grătar Hoisin cu vinaigretă asiatică ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. O porție conține 515 calorii, 48G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sos de usturoi chili, file de somon, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Salată asiatică de pui cu vinetă Hoisin, Hoisin Asiatice Chiftele, și Asiatice Hoisin Coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați somonul în 4 porții și condimentați cu sare și piper.
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Se Amestecă 2 Tbs. sos hoisin cu 1 Tbs. apă. Puneți deoparte pentru a fi folosit ca glazură pentru somon
Combinați ghimbir,roșii,miere,oțet de orez, sos de soia, ulei, ulei de susan, 1 Tbs. sos hoisin și opțional sos de chili și coriandru într-un castron.
Se amestecă bine și se lasă să stea în timp ce somonul se gătește.
Într-un alt castron mic, aruncați castraveți feliați cu sare, piper și o picătură de oțet de orez.
În funcție de grosime, somon grătar aproximativ 5 minute pe fiecare parte, geam cu glazură Hoisin înainte de a se întoarce. Glazurați vârful somonului când este întors.
A servi: în centrul farfuriei aranjați o parte din castraveții marinați.
Puneți somonul deasupra castraveților. Puneți vinaigreta peste și în jurul somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.