Somon la grătar cu Salsa de ananas

Rețeta de somon la grătar cu Salsa de ananas ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu Salsa proaspătă de ananas, Somon La Grătar Cu Cireșe, Ananas, Salsa De Mango, și Somon Cajun La Grătar Cu Salsa De Ananas De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron; pus deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați pește cu sare. Gatiti pestele 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita. Sus cu salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.