Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame și orez brun
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somon la grătar cu soia de miere cu Edamame și orez brun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 563 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de ghimbir, orez brun, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan negru, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Somon La Grătar Cu Miere De Soia Cu Edamame, Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame, și Teriyaki-orez brun glazurat și burgeri Edamame cu ananas la grătar și ceapă verde crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc direct mediu-mare.
Ungeți uleiul pe grătarele grătarului.
Tăiați mărunt coriandrul și ceapa verde și amestecați în 2 lingurițe de ulei și ghimbir.
Tăiați două fante lungi de 3 inci prin piele pe lungime pe fundul fileurilor de somon, mergând cam la jumătatea somonului. Umpleți uniform fantele cu amestecul de plante.
Presărați peștele peste tot cu 1/2 linguriță sare și puțin piper.
Se amestecă mierea, sucul de lămâie și sosul de soia până se omogenizează.
Așezați somonul cu pielea în sus pe grătar și gătiți până când este bine marcat, 3 până la 4 minute. Întoarceți somonul și continuați să gătiți, perindând blaturile cu sosul, până când peștele este gătit, aproximativ încă 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie de servire și presărați blaturile cu semințele de susan.
Combinați edamame, 1 lingură de apă și 1/4 linguriță de sare într-un castron pentru microunde. Gatiti la mare pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Împărțiți somonul, edamame, orezul brun și pene portocalii uniform între patru farfurii.
Serviți fiecare cu un pahar de lapte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Louis Jadot Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.