Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame și orez brun

Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame și orez brun
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somon la grătar cu soia de miere cu Edamame și orez brun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 563 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de ghimbir, orez brun, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan negru, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Somon La Grătar Cu Miere De Soia Cu Edamame, Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame, și Teriyaki-orez brun glazurat și burgeri Edamame cu ananas la grătar și ceapă verde crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc direct mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți uleiul pe grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Tăiați mărunt coriandrul și ceapa verde și amestecați în 2 lingurițe de ulei și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Tăiați două fante lungi de 3 inci prin piele pe lungime pe fundul fileurilor de somon, mergând cam la jumătatea somonului. Umpleți uniform fantele cu amestecul de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Presărați peștele peste tot cu 1/2 linguriță sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Se amestecă mierea, sucul de lămâie și sosul de soia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Așezați somonul cu pielea în sus pe grătar și gătiți până când este bine marcat, 3 până la 4 minute. Întoarceți somonul și continuați să gătiți, perindând blaturile cu sosul, până când peștele este gătit, aproximativ încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați pe o farfurie de servire și presărați blaturile cu semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
9
Combinați edamame, 1 lingură de apă și 1/4 linguriță de sare într-un castron pentru microunde. Gatiti la mare pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Împărțiți somonul, edamame, orezul brun și pene portocalii uniform între patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Serviți fiecare cu un pahar de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Louis Jadot Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Pinot Noir
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista