Somon la grătar cu glazură Hoisin și gust de prune-ghimbir

Somon la grătar cu glazură Hoisin și gust de prune-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu glazură Hoisin și gustul de prune-ghimbir. Această rețetă face 6 porții cu 488 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scallions, prune, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fripturi de filet la grătar cu glazură de ghimbir-Hoisin, Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii, și Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați prunele, ghimbirul și oțetul. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
GhimbirGhimbir
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul pentru gătit: dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 4 până la 5 secunde. Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime cu hota închisă 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Frecați fileurile de somon pe ambele părți cu ulei și presărați sare și piper. Aranjați fileurile pe grătar, cu pielea în jos. Grătar, întorcându-se o dată, până când tocmai a fost gătit, aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte, periat cu sos hoisin în ultimele 30 de secunde de gătit pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
Sos HoisinSos Hoisin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați fileurile în platou și presărați cu scallions și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
5
Serviți, trecând gustul de prune pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PrunePrune

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista