Somon la grătar cu Charmoula

Somon la grătar cu Charmoula
Somonul la grătar cu Charmoulan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, coriandru, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cina In Seara Asta: Somon Charmoula, Creveți colosali la grătar cu Charmoula, și Sandvișuri De Pui La Grătar Charmoula.

Instrucțiuni

1
Pentru charmoula, într-un castron, amestecați suc de lămâie, ulei de măsline, coriandru, boia, chimen, coriandru, cayenne, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Clătiți dovleceii și tăiați capetele; tăiați în lungimi de 1 inch. Clătiți, tulpinați și semănați ardei grași; tăiați în pătrate de 1 inch. Într-un castron, amestecați legumele cu 2/3 cană charmoula. Filetați pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, alternând dovleceii și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
BolBol
3
Clătiți somonul și uscați-l. Cu pensete sau clești cu ace, îndepărtați și aruncați oasele știftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Așezați o foaie dublă de folie rezistentă puțin mai mare decât somonul pe o foaie de copt de 12 x 15 inci. Puneți peștele, cu pielea în jos, pe folie. Tăiați folia la aproximativ un centimetru în jurul fileului; îndoiți marginile, apoi în sus, pentru a forma o jantă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Întindeți charmoula rămasă uniform peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Pregătiți grătarul: dacă utilizați gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute, apoi reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime. Dacă folosiți cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate. Puneți o tavă de picurare pe grătar între cărbuni. Setați grătarul în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
TigaieTigaie
7
Glisați somonul pe folie de pe foaia de copt pe grătar, nu direct la foc. Puneți frigarui de legume direct la foc. Acoperiți grătarul. Gătiti legumele, întorcându-le o dată, până când sunt rumenite și fragede când sunt străpunse, 10 până la 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți de pe grătar, acoperiți din nou grătarul și continuați să gătiți pește Până când este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 20 până la 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Glisați o foaie de copt mare, fără margini sau mai multe spatule largi sub folie și pește pentru a le transfera pe un platou sau pe o placă. Puneți marginile foliei sub pește. Puneți frigarui de legume alături și garnisiți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista