Somon glazurat cu rodie

Somon glazurat cu rodie
Somonul glazurat cu rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1128 calorii, 81G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $10.22 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Pip și Debby are 10 fani. Un amestec de suc de lămâie, ghimbir, perie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Rodie, Somon glazurat cu rodie cu orez armean, și Morcovi Glazurați Cu Rodie.

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmnectar de agave (din nou, am folosit miere)nectar de agave (din nou, am folosit miere)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmnectar de agave (acesta nu era disponibil la magazinul de lângă casa noastră, așa că am folosit mierea ca înlocuitor)nectar de agave (acesta nu era disponibil la magazinul de lângă casa noastră, așa că am folosit mierea ca înlocuitor)1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Se amestecă bine și se pune într-un vas de copt puțin adânc. Adăugați opt file de somon fără piele în vas și acoperiți cu marinada. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră, întorcând peștele de 3 oriSe amestecă bine și se pune într-un vas de copt puțin adânc. Adăugați opt file de somon fără piele în vas și acoperiți cu marinada. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră, întorcând peștele de 3 ori23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb2cuișoarecuișoare de usturoi tocatecuișoare de usturoi tocate4cuișoarecuișoare de usturoi zdrobitecuișoare de usturoi zdrobite12 lingurițe de pudră de usturoighimbir ras finghimbir ras fin1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de var fin rasăcoaja de var fin rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmelasă de rodie (puteți să vă creați sau să o cumpărați)melasă de rodie (puteți să vă creați sau să o cumpărați)4creveți și cu veneSe servește cu orez armeanSe servește cu orez armean4creveți și cu veneAceasta a fost o rețetă bună pentru început, deoarece, ei bine, a fost bună! Delicios, de fapt. Și atât de colorat și festiv. A fost un mod sănătos de a începe noul anAceasta a fost o rețetă bună pentru început, deoarece, ei bine, a fost bună! Delicios, de fapt. Și atât de colorat și festiv. A fost un mod sănătos de a începe noul an1foaieTransferați somonul pe o foaie de copt cu margini. Se condimentează cu sare și se unge cu jumătate din glazură. Se fierbe la 4 inci de sursa de căldură timp de 3 minute, până când fileurile încep să se rumeneascăTransferați somonul pe o foaie de copt cu margini. Se condimentează cu sare și se unge cu jumătate din glazură. Se fierbe la 4 inci de sursa de căldură timp de 3 minute, până când fileurile încep să se rumenească4creveți și cu veneÎn timp ce somonul absoarbe toate aceste arome delicioase, pregătiți glazuraÎn timp ce somonul absoarbe toate aceste arome delicioase, pregătiți glazura4creveți și cu veneCând somonul a terminat de marinat, preîncălziți broilerulCând somonul a terminat de marinat, preîncălziți broilerul591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1Oreos dublu umplutpiper alb proaspăt măcinatpiper alb proaspăt măcinat4creveți și cu venePeriați cu glazura rămasă și fierbeți timp de 3 minute suplimentare, până când somonul este bogat glazurat și tocmai gătitPeriați cu glazura rămasă și fierbeți timp de 3 minute suplimentare, până când somonul este bogat glazurat și tocmai gătit4creveți și cu veneFaceți clic aici pentru o rețetă imprimabilăFaceți clic aici pentru o rețetă imprimabilă4creveți și cu veneÎn primul rând, va trebui să pregătiți o marinată pentru somon. Planificați cel puțin o oră pentru marinareÎn primul rând, va trebui să pregătiți o marinată pentru somon. Planificați cel puțin o oră pentru marinare4creveți și cu veneGarnisiți cu edamame decojite și semințe de rodieGarnisiți cu edamame decojite și semințe de rodie4creveți și cu veneNu este frumosNu este frumos4creveți și cu veneSe amestecă bineSe amestecă bine

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista