Somon glazurat cu rodie

Somon glazurat cu rodie
Somonul glazurat cu rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1128 calorii, 81G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $10.22 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Pip și Debby are 10 fani. Un amestec de suc de lămâie, ghimbir, perie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Rodie, Somon glazurat cu rodie cu orez armean, și Morcovi Glazurați Cu Rodie.

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți grahamnectar de agave (din nou, am folosit miere)nectar de agave (din nou, am folosit miere)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamnectar de agave (acesta nu era disponibil la magazinul de lângă casa noastră, așa că am folosit mierea ca înlocuitor)nectar de agave (acesta nu era disponibil la magazinul de lângă casa noastră, așa că am folosit mierea ca înlocuitor)170ardei habeneroSe amestecă bine și se pune într-un vas de copt puțin adânc. Adăugați opt file de somon fără piele în vas și acoperiți cu marinada. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră, întorcând peștele de 3 oriSe amestecă bine și se pune într-un vas de copt puțin adânc. Adăugați opt file de somon fără piele în vas și acoperiți cu marinada. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră, întorcând peștele de 3 ori2Crustă: firimituri de biscuiți grahamYukonYukon2cuișoarecuișoare de usturoi tocatecuișoare de usturoi tocate4cuișoarecuișoare de usturoi zdrobitecuișoare de usturoi zdrobite1parmezan rasghimbir ras finghimbir ras fin1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1parmezan rascoaja de var fin rasăcoaja de var fin rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmelasă de rodie (puteți să vă creați sau să o cumpărați)melasă de rodie (puteți să vă creați sau să o cumpărați)41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSe servește cu orez armeanSe servește cu orez armean41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAceasta a fost o rețetă bună pentru început, deoarece, ei bine, a fost bună! Delicios, de fapt. Și atât de colorat și festiv. A fost un mod sănătos de a începe noul anAceasta a fost o rețetă bună pentru început, deoarece, ei bine, a fost bună! Delicios, de fapt. Și atât de colorat și festiv. A fost un mod sănătos de a începe noul an1foaieTransferați somonul pe o foaie de copt cu margini. Se condimentează cu sare și se unge cu jumătate din glazură. Se fierbe la 4 inci de sursa de căldură timp de 3 minute, până când fileurile încep să se rumeneascăTransferați somonul pe o foaie de copt cu margini. Se condimentează cu sare și se unge cu jumătate din glazură. Se fierbe la 4 inci de sursa de căldură timp de 3 minute, până când fileurile încep să se rumenească41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteÎn timp ce somonul absoarbe toate aceste arome delicioase, pregătiți glazuraÎn timp ce somonul absoarbe toate aceste arome delicioase, pregătiți glazura41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCând somonul a terminat de marinat, preîncălziți broilerulCând somonul a terminat de marinat, preîncălziți broilerul591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri1Oreos dublu umplutpiper alb proaspăt măcinatpiper alb proaspăt măcinat41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePeriați cu glazura rămasă și fierbeți timp de 3 minute suplimentare, până când somonul este bogat glazurat și tocmai gătitPeriați cu glazura rămasă și fierbeți timp de 3 minute suplimentare, până când somonul este bogat glazurat și tocmai gătit41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteFaceți clic aici pentru o rețetă imprimabilăFaceți clic aici pentru o rețetă imprimabilă41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteÎn primul rând, va trebui să pregătiți o marinată pentru somon. Planificați cel puțin o oră pentru marinareÎn primul rând, va trebui să pregătiți o marinată pentru somon. Planificați cel puțin o oră pentru marinare41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteGarnisiți cu edamame decojite și semințe de rodieGarnisiți cu edamame decojite și semințe de rodie41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteNu este frumosNu este frumos41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSe amestecă bineSe amestecă bine

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista