Somon fript cu glazură de muștar din plante

Somon fript cu glazură de muștar din plante
Somonul fript cu glazură de muștar din plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, căței de usturoi, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 465 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Rețete similare includ Somon Fript Cu Glazură De Muștar Din Plante, Somon fript cu glazură de muștar portocaliu, și Somon fript cu glazură Miso.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Vin recomandat: 2001 Pecchenino origine: Alba, Piemont struguri: vin Dolcetto note: utilizarea vinului alb pentru pește și a vinului roșu pentru carne nu se mai aplică. Rupe cu tradiția. Italia produce multe roșii interesante, așa că pentru acest fel de mâncare am ales un vin Italian clasic făcut din struguri dolcetto. Acest roșu cu corp mai deschis se va căsători bine cu vasul meu de somon, care are o textură bogată și mătăsoasă. Delicatetea ierburilor din glazura mea de muștar se potrivește bine cu natura fructată a vinului. Regula mea pentru asocierea vinului cu feluri de mâncare este să merg cu ceea ce are un gust bun. Vin
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StruguriStruguri
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Note de turnare: nu umpleți deasupra curbei bolului, niciodată mai mult de 1/2 plin, astfel puteți obține un adevărat sentiment al aromei vinului și un sentiment mai bun al buchetului său. Pentru a obține experiența completă a vinului, puneți nasul în pahar și luați aroma frumoasă a vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista