Somon-Fenicul Curry Roșu
Curry roșu de somon-fenicul este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 653 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fenicul cu bulb, ardei serrano, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Snapper roșu aburit la cuptor cu fenicul și Curry, și Tocană de Curry de nucă de cocos Mahimahi cu morcovi și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți laptele de nucă de cocos fără agitare și scoateți trei sferturi din crema solidă de nucă de cocos în partea de sus într-o cratiță de 4 litri și puneți-l la foc mediu-mare.
Adăugați pasta de curry în crema de nucă de cocos și gătiți, amestecând ocazional, până când grăsimea se separă de cremă și amestecul începe să se prăjească, aproximativ 4 minute.
Adăugați restul de lapte de cocos în oală împreună cu fenicul; aduceți la fierbere ușoară și reduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand feniculul este fraged, aproximativ 5 minute.
Adăugați somon, zahăr și sos de pește. Reglați sosul la consistența dorită cu apă. Continuați să fierbeți până când somonul este doar gătit. Reglați condimentele cu mai mult zahăr sau sos de pește, dacă doriți. Se amestecă ardeii și frunzele de busuioc.
Serviți imediat cu orez de iasomie aburit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.