Somon De Ardei Roșu Prăjit Cu Spanac

Somon De Ardei Roșu Prăjit Cu Spanac
Somonul de ardei roșu prăjit cu spanac este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ardei și supă de roșii prăjite pacific foods, sare de mare celtică, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ardeiul roșu prăjit și supa de roșii într-o cratiță medie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Reduceți la foc mediu, amestecând ocazional timp de 10-20 de minute până se îngroașă și rămâne doar 1 cană
3
Pune sosul deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Porniți cuptorul la 500lăsați pielea pe pește; clătiți și uscați cu un prosop de hârtie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Așezați pielea de pește cu fața în jos pe o foaie de copt metalică
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Frecați fileurile liberal cu ulei de măsline, apoi presărați sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Odată ce temperatura cuptorului a ajuns la 500, reduceți la 275, apoi puneți imediat foaia cu somon pe cel mai mic raft
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Somon prăjit 8 până la 13 minute; 2 până la 3 minute înainte ca somonul să fie gata adăugați tot spanacul pe foaia de copt în cuptor pentru a se ofili
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Când somonul/spanacul este gata, așezați ceașcă de sos de roșii cu ardei roșu în centrul fiecărei farfurii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Așezați somonul deasupra sosului, apoi distribuiți spanacul în jurul somonului și sosului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Serveste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista