Somon cu usturoi și lămâie
Somon cu lămâie și usturoi ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primordială, pescatariană și דל פחמימות,ă are 2 porții și costă 2,98 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 284 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 156 de fani. Un amestec de usturoi, lămâie, fileuri de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 80% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon cu ghimbir, usturoi și chili , Somon prăjit cu smântână, usturoi și mărar și Paste cu lămâie și somon .
Instrucțiuni
Condimentați fileurile de somon pe ambele părți cu piper cu lămâie.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare. Adăugați usturoiul și amestecați.
Puneți somonul în tigaie. Gătiți timp de 10 minute pentru fiecare centimetru de grosime sau până când peștele se desface în fulgi atunci când este testat cu o furculiță. Întoarceți fileurile la jumătatea timpului de gătire pentru a se rumeni pe ambele părți.
Stropiți cu suc de lămâie înainte de servire.