Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi

Somonul cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, coajă de lămâie, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi, Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar, și Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel.
Instrucțiuni
Bateți crme frache, 1 lingură suc de lămâie și 1/2 linguriță coajă de lămâie într-un castron mic. Condimentează cu sare și cantitate generoasă de piper.
Bateți mierea, 1 lingură de ulei de măsline, șalotă, 2 linguri de suc de lămâie și restul de 1/2 linguriță de coajă de lămâie într-un vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Adăugați fileuri de somon și întoarceți-le la strat. Acoperiți și răciți cel puțin 15 minute și până la 1 oră, întorcând ocazional fileurile de somon. Poziționați raftul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 204°. tapetați foaia mare de copt cu folie și periați cu ulei de măsline.
Transferați fileurile de somon, cu puțină marinată încă agățată, pe foaia de copt cu margini. Prăjiți până când somonul este doar opac în centru, aproximativ 14 minute.Între timp, aruncați frunzele și crenguțele de năsturel, crenguțele de mărar, frunzele de tarhon, restul de 2 lingurițe de suc de lămâie și restul de 2 lingurițe de ulei de măsline într-un castron mediu. Condimentează după gust cu fleur de sel și piper.
Așezați 1 file de somon pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu salată de Nasturel.
Stropiți cu sos de lămâie-piper și garnisiți cu pene de lămâie.
Serviți, trecând sos suplimentar alături.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.