Somon cu Salsa de rosii ananas

Somon cu Salsa de rosii ananas
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă Salsan de somon cu ananas și roșii. O porție conține 398 de calorii , 36 g de proteine și 24 g de grăsimi . Pentru 4,51 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, roșii prune, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 96% . Acest scor este grozav. Rețete similare sunt somon cajun la grătar cu salsa de ananas de roșii , somon cajun la grătar cu salsa de ananas și roșii și somon cajun la grătar cu salsa de ananas de roșii .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
2
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline, sosul de soia, eșalota și zahărul. Se amestecă ananasul, roșiile și busuiocul. Asezonați cu sare și piper. Acoperiți și puneți la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Lichid De Gătit Fasole GarbanzoLichid De Gătit Fasole Garbanzo
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
(lasa Daca Este Mic)(lasa Daca Este Mic)
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană Amestec De Budincă Instant De Vanilie1/3 Cană Amestec De Budincă Instant De Vanilie
3
Scoateți din frigider cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
4
Puneți somonul într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
5
Deasupra se toarnă bulion de pui și se presară cu piper lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Piper De LămâiePiper De Lămâie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
7
Se serveste cu salsa in parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Cuvée-ul nostru din Willamette Valley oferă fructe cultivate pe anumite podgorii din județul Yamhill. Vinurile beneficiază de aceeași integritate în procesul de vinificație ca și vinurile din moșia noastră. Aceste situri sunt cultivate în mod durabil și reușite cu randamente foarte scăzute. Nu este fină sau filtrată. Este un vin mediu spre plin de corp, cu tanin dulce, aciditate scăzută și un buchet intrigant de tufă „de pădure”, coacăze roșii și cireșe negre. Cu un pic de condimente asiatice, are farmec incontestabil, mătăsos și textură catifelată. Acestea sunt toate semnele distinctive ale celor mai buni pinoți din Oregon din 2009 și sunt bine expuse în acest vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista