Somon cu salată de orez thailandez
Somonul cu salată de orez thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 692 calorii, 52G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.22 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, file de somon tăiat în centru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Orez de nucă de cocos thailandez cu somon, Salată De Somon Din Plante Thailandeze (Somon Phla Pla), și Salată De Somon Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați orezul într-o oală medie cu apă clocotită, sărată și gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați sucul de lămâie, sosul de pește, 1 lingură de ulei, zahărul și cayenne.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul, castravetele, morcovii, scallions și cilantro.
Încălziți broilerul. Ungeți o tigaie de broiler sau o foaie de copt. Se acoperă somonul cu restul de 1 lingură de ulei și se presară cu sare și piper.
Puneți somonul pe tigaie. Se fierbe până abia terminat (peștele ar trebui să fie încă translucid în centru), aproximativ 5 minute pentru un file gros de 1 inch.
Puneți salata de orez pe farfurii și acoperiți cu somonul.
Recomandarea vinului: Rieslings sunt printre cele mai versatile vinuri albe și unul dintre puținele care funcționează bine cu salatele. Cu acest fel de mâncare de inspirație Thailandeză, încercați un kabinett simplu din regiunea Mosel din Germania.
Note: sosul de pește asiatic este disponibil pe piețele asiatice și în multe supermarketuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.