Somon Cu Miere Peste Salată De Citrice Bătută

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu miere peste salata de citrice bătută. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $6.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 1313 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de secțiuni de citrice în sirop, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de afine citrice cu gust de migdale și zahăr bătut, Pui De Citrice Cu Miere, și Granita De Citrice Bătută.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, 1 1/2 linguri de miere și zahărul brun într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar.
Adăugați pește; sigilați punga în siguranță și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Scurgeți secțiunile de citrice, rezervând 1/4 cană de lichid.
Combinați citricele cu menta; pus deoparte.
Combinați 1/4 cană lichidă rezervată, 1 linguriță de miere și ulei vegetal; pus deoparte.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Presărați peștele uniform cu sare și piper.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați raftul peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați peștele pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Aranjați spanacul uniform pe 2 farfurii de servire.
Așezați peștele pe frunzele de spanac și amestecați amestecul de citrice în jurul peștelui; stropiți uniform cu pansament rezervat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.