Somonul cu miere de soia și sosuri de Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.59 pe portie. O porție conține 363 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de wasabi, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi, Chile-somon glazurat cu miere cu două sosuri, și Wasabi & Miere Glazurate-Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinați somonul:,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
2
Se amestecă împreună mirin, sos de soia, oțet și ghimbir într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite
3
Adăugați pește, părțile pielii în sus și marinați, acoperite, la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1
Fierbeți sosul de soia, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă împreună pudra de wasabi și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi Pulbere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Prăjiți peștele, cu pielea în jos, pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne, la 5 până la 7 inci de la căldură, până când peștele este doar gătit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Serviți somonul stropit cu sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
1
Sosurile cu miere de soia și wasabi pot fi făcute cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.