Somon cu mazăre, Vîrci de mazăre și sos de mărar-castraveți

Somonul cu mazăre, Vîrci de mazăre și sos de mărar-castraveți este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 380 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare kosher grosieră, suc de portocale, mazăre și virici de mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, și Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre.
Instrucțiuni
Periați foaia de copt cu margini mici cu 1 lingură de ulei.
Așezați somonul pe foaia de copt pregătită.
Se amestecă sucul de portocale și sucul de lămâie într-un castron mic; se toarnă peste somon.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei peste somon; se presară cu sare și piper kosher grosier.
Lăsați să stea 15 minute.Preîncălziți broilerul. Fierbeți somonul, fără a întoarce peștele, până când este doar opac în centru, urmărind cu atenție și întorcând foaia de copt o dată pentru a fierbe chiar, aproximativ 12 minute. Folosind 2 spatule largi, transferați somonul pe platou. Înconjurați cu mazăre și Vîrci de mazăre cu pansament cu lămâie.
Se servește cu sos de mărar-castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.