Somon cu lamaie, capere si rozmarin

Somon cu lamaie, capere si rozmarin
Somon cu Lămâie, Capere și Rozmarin necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,51 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la cifra? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 477 de calorii , 36 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 418 de fani. Dacă aveți la îndemână piper, lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99% , ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon cu lămâie, capere și rozmarin , Somon cu lămâie, capere și rozmarin și Somon cu lămâie, capere și rozmarin .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Ungeți partea de sus și de jos a fileurilor de somon cu ulei de măsline și asezonați cu sare, piper și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați fiecare bucată de somon condimentat pe o bucată de folie suficient de mare pentru a se plia și a sigila. Acoperiți fiecare bucată de somon cu 2 felii de lămâie, 1 lingură de suc de lămâie, 2 linguri de vin și 1 linguriță de capere. Înveliți bine somonul în pachetele de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți pachetele de folie pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 10 minute pentru o bucată de somon de 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Serviți în pachetele de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 100 de dolari pe sticlă.
Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir
Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir
Chacra Treinta y Dos este un vin de viță de vie, obținut din vii vechi plantate în 1932 pe un teren stratificat cu lut, nisip și pietricele. Cel mai structurat dintre toate vinurile Chacra, Chacra Treinta y Dos este menit să fie învechit. Caracteristicile sale moi și taninurile catifelate îl fac însă beabil la o vârstă mai fragedă. Acest roșu echilibrează notele de condimente prăjite și de mezquite cu caracterul de fructe de cireșe macerate, rămânând proaspăt prin finisajul cu nuanțe minerale.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista