Somon Cu Glazură De Ghimbir-Portocaliu
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 86 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Cu Glazură De Ghimbir, Somon rapid cu glazură de ghimbir, și Somon cu glazură de ghimbir de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale și următoarele 4 ingrediente (prin felii de ghimbir) într-o cratiță medie și aduceți amestecul la fierbere; gatiti 8 minute sau pana cand glazura este ingrosata si siropoasa.
Scoateți feliile de ghimbir și aruncați-le.
Între timp, combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc. Apoi dragă somon în amestec de făină.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, căutați somonul timp de 4 minute sau până devine auriu.
Periați ambele părți ale peștelui cu glazura încălzită.
Așezați somonul, ars cu fața în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie și acoperită ușor cu spray de gătit.
Terminați de gătit somonul într-un cuptor preîncălzit 425 4 minute sau până când este încălzit și opac în mijloc.
Se ornează cu ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.