Somonul copt în stil grecesc este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 120 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ceapă, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Somon În Stil Grecesc, Somon în stil grecesc cu Avocado Tzatziki, și Pește Copt În Stil Grecesc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți fiecare file de somon pe toate părțile cu ulei de măsline și aranjați-l în fundul unui vas de copt din sticlă, cu partea pielii orientată în jos. Împrăștiați roșiile, brânza feta, ceapa, busuiocul și măslinele peste fileuri; se presara cu zeama de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Brânză Feta
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Tomate
Măsline
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.