Somon Asiatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Asiatic. Această rețetă servește 6 și costă 3,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 309 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, ulei de canolan, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nectarul de agave, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată Brownie Batter Blizzard ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon cu Bok Choy, sos asiatic și icre de somon, Somon Asiatic, și Somonul Asiatic al lui Eli.
Instrucțiuni
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați peștele pe folie și coaceți aproximativ 15 minute {dacă coaceți un filet mare} sau aproximativ 10 minute pentru porții individuale. Se acoperă cu semințe de susan și se servește fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.