Somon afumat și unt de ierburi
Somonul afumat și untul de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Foodnetwork are 50 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de piper, partea de somon, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Somon afumat cu ceai cu maioneză din plante, Ouă umplute cu somon afumat și brânză de ierburi, și Covrigi de brânză cu somon afumat și cremă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru untul de plante, combinați untul, usturoiul, ceapa verde, mărarul, pătrunjelul, sucul de suc, sarea și piperul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți până se amestecă, dar nu bateți.
Pentru a servi, întindeți puțin unt de plante pe o felie de pâine și acoperiți-l cu o felie de somon afumat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.