Somon afumat și sushi cu avocado

Rețeta de somon afumat și sushi de avocado ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 32 de porții cu 48 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de arpagic, oțet de vin, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 871 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado, Somon Afumat Avocado Sushi Roll, și Bol De Sushi Cu Somon Afumat, Avocado Și Orez Brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți orezul într-o tigaie mică cu 600 ml apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute până când apa este absorbită și orezul este fraged. Se amestecă prin oțet și zahăr, se acoperă și se răcește.
Piele, piatră și felie avocado. Puneți într-un castron și strecurați peste sucul de lămâie, întorcând avocado pentru a vă asigura că bucățile sunt acoperite.
Împărțiți orezul între foile de nori și întindeți-l uniform, lăsând o margine de 1 cm în partea de sus și de jos.
Așezați somonul peste orez, urmat de arpagic și poziționați în cele din urmă avocado peste centru.
Îndoiți marginea inferioară a algelor peste umplutură, apoi înfășurați-o ferm. Umeziți marginea superioară cu puțină apă pentru a o ajuta să sigileze ruloul. Repetați pentru a face 4 rulouri. În această etapă, rulourile pot fi învelite individual în folie alimentară și răcite până când sunt gata de servire.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare rolă în 8 runde.
Serviți cu sos de soia dulce pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somonul afumat. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.