Somon Afumat Scramble
Somon afumat Scramble ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 1 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 377 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pâine, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Somon Afumat Scramble, Somon Afumat Scramble, și Somon Afumat Scramble.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Se toarnă oul și laptele și se amestecă piperul negru. Amestecând constant, gătiți ouăle până devin ușoare și pufoase.
Se ia de pe foc și se amestecă somonul.
Feliați pâinea prăjită în triunghiuri și așezați, cu punctele spre mijloc, în jurul unei farfurii. Puneți ouăle în centru și serviți cald.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.