Somon Afumat Cu Parfum De Rozmarin

Somonul afumat cu parfum de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 519 calorii, 47G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați așchii de lemn de arin, ulei de măsline, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Usturoi Rozmarin Migdale Parfumate, Linte și cârnați cu parfum de rozmarin, și Ton Proaspăt Pate Parfumat Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute.
Așezați fileul de somon într-un vas puțin adânc sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste pește și se sigilează punga de plastic. Se răcește 3 ore, întorcându-se ocazional.
Scoateți peștele, rezervând marinada.
Presărați peștele cu sare și piper; pus deoparte.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți chipsurile și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tigaia cu apă în fumător; adăugați marinada rezervată.
Adăugați apă fierbinte pentru a umple linia. Suport pentru haine cu spray de gătit; așezați în fumător.
Aranjați peștele, cu pielea în jos, pe raft; acoperiți cu capacul fumătorului. Gatiti 50 de minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.