Somon afumat cu muștar și mărar

Somonul afumat cu muștar și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de muștar dulce-fierbinte, file de somon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește afumat cu muștar, mărar și sos de capere, Burgeri De Somon Cu Muștar De Mărar, și Somon cu sos de mărar de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgere.
Combinați mărarul, sucul, muștarul și sarea, amestecând bine.
Așezați somonul, cu pielea în jos, într-un vas de copt puțin adânc; periați amestecul de muștar peste somon. Acoperiți și refrigerați 20 de minute.
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte la minim și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 200 până la 22
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 35 de minute sau până când fulgii de pește se curăță ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.