Somon Afumat Crcorppe Torte
Această rețetă servește 16. Dacă 50 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., afumat-somon Cr Amporppe Torte ar putea fi un remarcabil pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de lapte, cremă de brânză, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Souff De Somon Afumat 9 Torte, Aperitive din crep de somon și cremă de brânză, și Ușor Brie Afumat Lox Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crimperpes, amestecați făina integrală de grâu, făina universală și sarea împreună într-un castron mediu.
Bateți laptele, ouăle și untul topit împreună într-un castron mic.
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte în amestecul de făină și se bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de lapte rămas și continuați să bateți până când aluatul este complet neted. Strecurați aluatul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Lăsați aluatul să se odihnească o jumătate de oră înainte de gătit.
Tapetați o tavă cu hârtie pergament.
Încălziți o tigaie CR apomppe sau o tigaie sau o tigaie antiaderentă de 7 inci saut saut la foc moderat. Pulverizați ușor tigaia cu ulei de gătit sau periați cu unt topit.
Se toarnă 1/4 cană de aluat în partea laterală a tigaiei și se învârte pentru a acoperi fundul, formând un strat subțire. Gatiti pana cand apar bule pe suprafata CR aporppe si marginile incep sa se rumeneasca usor. Răsturnați CR approppe cu ajutorul unei spatule. Gătiti a doua parte timp de aproximativ 10 secunde și rotiți CR approppe pe tava pregătită pentru a se răci. Continuați să gătiți clătite până când se folosește tot aluatul. Ar trebui să aveți 11 CR amperpes (Vezi nota).
Pentru a pregăti umplutura, în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă, procesați crema de brânză până la omogenizare, aproximativ 30 de secunde. Răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc și adăugați scallion, capere, suc de lămâie, lapte și somon. Procesați încă 15 secunde, apoi răzuiți din nou vasul cu o spatulă de cauciuc. Se amestecă încă 10 secunde sau până când amestecul pare destul de neted. Împărțiți umplutura în 10 porții, fiecare aproximativ 2 linguri pline.
Așezați un cr arporpe pe o farfurie de servire și întindeți o porție de umplutură complet și uniform pe suprafața sa cu o spatulă metalică offset sau partea din spate a unei linguri. Se acoperă cu un alt CR approppe și se întinde cu grijă o altă porție de umplutură deasupra, asigurându-vă că vă întindeți pe margini. Continuați până când toate umpluturile și CR approppe-urile sunt stivuite, terminând cu un cr approppe simplu deasupra. Acoperiți torte cu folie de plastic și răciți cel puțin 1/2 oră înainte de feliere și servire.
Tăiați torta în pene mici cu un cuțit ascuțit. Curățați cuțitul între tăieturi pentru a face un aspect feliat îngrijit. Orice bucăți rămase de torte pot fi înfășurate strâns cu folie de plastic și păstrate la frigider până la 1 săptămână.
CR amperpes și umplutura pot fi făcute cu o zi înainte și refrigerate.
Lăsați umplutura să ajungă la temperatura camerei și asamblați conform instrucțiunilor.
De la coacerea savuroasă: rețete calde și inspiratoare pentru produse de patiserie crocante, sfărâmicioase, Fulgioase byMary Cech. Text copyright 2009 de Mary Cech; fotografii copyright 2009 de Noel Barnhurst. Publicat de Chronicle Books LLC.