Somn Înnegrit Cajun

Somn Înnegrit Cajun
Somnul înnegrit Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 422 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de boia, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Rețetă De Somn Înnegrit Cajun, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, amestecați piperul negru, praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, pătrunjelul, ardeiul cayenne, sarea kosher, oregano și cimbru până se combină bine. Apăsați fileurile de somn în amestecul de condimente pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare KosherSare Kosher
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aranjați o sursă de căldură portabilă în aer liber, cum ar fi un arzător cu butan sau un arzător lateral al unui grătar cu gaz. Topiți untul într-un vas de sticlă sau metal. Aprindeți arzătorul și puneți o tigaie mare din fontă pe arzător la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
3
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de unt topit în tigaie; puneți deoparte 1/2 cană de unt rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Când untul din tigaie fumează fierbinte, așezați fileurile de somn în tigaie. Gatiti pana cand condimentele sunt arse pe fileuri si somnul este opac si fulgios in interior, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Nu respirați fum din arderea condimentelor. Pentru a servi, turnați restul de 1/2 cană de unt peste somn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
UntUnt
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista