Soia-Somon Cu Chutney De Coriandru-Nucă De Cocos

Soia-somon cu chutney Cilantro-nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, chutney de coriandru-nucă de cocos, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ chutney de nucă de cocos coriandru , cum se face chutney de nucă de cocos coriandru, Creveți Tandoori cu Chutney de nucă de cocos-coriandru, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inci; Se amestecă bine cu un tel de sârmă.
Adăugați somon, întorcându-vă la strat. Se acoperă și se marinează la frigider 1 oră, întorcându-se ocazional.
Scoateți somonul din vas și aruncați marinada. Pregătiți grătarul.
Așezați somonul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu chutney de coriandru-nucă de cocos.