Snickers Cheesecake Pâine
Această rețetă face 10 porții cu 457 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr tos, brânză mascarpone, philadelphia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Snickers Cheesecake, Snickers Cheesecake, și Snickers Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / 190C / 163° / marcaj gaz 3.
Tapetați o formă de pâine de 1 kg cu hârtie de copt, folosesc inserții, sunt mult mai rapide.
Într-un robot de bucătărie, bateți biscuiții și alunele până când sunt firimituri, îl puteți lăsa puțin mai aspru, cu câteva bucăți rămase.
Topiți untul și amestecați-l prin firimiturile de biscuiți.
Se toarnă în forma de pâine și se apasă ferm, apoi se introduce în cuptor timp de 15 minute. Lăsați să se răcească, apoi dați la frigider până când aveți nevoie sau peste noapte.
Înainte de a face umplutura, va trebui să încălziți din nou cuptorul la aceeași temperatură pe care ați folosit-o pentru bază.
Bateți împreună mascarpone, smântână și philadelphia cu o lingură de lemn, apoi adăugați zahărul și ouăle. Continuați să bateți până când este bine combinat și neted.
Adăugați bucățile de snickers și amestecați.
Se toarnă amestecul deasupra bazei de biscuiți și se coace o oră și jumătate. Opriți cuptorul, dar lăsați tortul înăuntru. Un topping fudgey cu dezvoltare. Nu vă faceți griji cu privire la cât timp trebuie lăsat în cuptor, scoateți-l doar când vedeți că blatul s-a rumenit puțin.
Lăsați tortul să se răcească în formă, apoi ridicați-l cu grijă și introduceți-l în frigider până când sunteți gata să-l serviți.
Înainte de servire, stropiți tortul cu sos de caramel și o împrăștiere de arahide.