Snickerdoodle Pie
Snickerdoodle Pie este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, scorțișoară, aluat de plăcintă cu fulgi de rețetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Snickerdoodle Dip, Snickerdoodle Pie, și Snickerdoodle Bar.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul de plăcintă pe o suprafață ușor înmuiată într-un cerc de 11 inci. Încadrați-vă într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și tăiați marginile, astfel încât acestea să depășească cu 1 inch. Îndoiți aluatul sub pentru a crea o margine dublă groasă; sertizați decorativ.
Se pune la frigider pentru a se răci în timp ce pregătiți umplutura.
Preîncălziți cuptorul la 177°. Setați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie și puneți-o pe suportul cuptorului. Într-un castron mic, amestecați scorțișoară și 1 lingură. zahăr. Într-un castron mare, amestecați împreună untul topit, laptele de unt, gălbenușurile de ou, făina, vanilia, sarea și restul de 1 cană de zahăr.
Se toarnă în coajă de plăcintă răcită.
Presărați scorțișoară-zahăr peste cremă.
Setați plăcinta pe foaia de copt preîncălzită și coaceți timp de 20 de minute. Fără a deschide cuptorul, reduceți temperatura la 163° și coaceți până când plăcinta este setată, umflată și aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă, apoi se servește sau se acoperă ușor cu folie de plastic și se dă la frigider pentru a servi rece.