Snapper întreg la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod

Snapper întreg la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un Snapper întreg la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 3.08 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oregano, sare și piper, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Homar la grătar cu unt Pernod-Caper, Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean, și Somon Cu Fenicul Și Pernod pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Clătiți snapperul în apă curată. Se usucă cu prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Îndepărtați orice aripioare mari cu foarfece ascuțite de bucătărie. Condimentează interiorul peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Scoateți blaturile verzi cu frunze din capetele de fenicul. Folosind verdele de la 1 din capetele de fenicul, umpleți interiorul peștelui. Rezervați bulbii de fenicul și verdele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
VerziiVerzii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Adăugați cimbru și oregano și apăsați închis. Faceți 3 felii diagonale pe fiecare parte a fileului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Tăiați până la os. Introduceți 1 felie de lămâie în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
7
Ungeți peștele întreg cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8
Curățați suprafața grătarului cu o perie de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Ungeți suprafața grătarului fierbinte cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Așezați snapperul roșu umplut pe grătarul preîncălzit la un unghi de 45 de grade și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când peștele se ridică ușor de pe grătar. Cu 2 spatule, întoarceți cu atenție 90 de grade și continuați să gătiți încă 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți cealaltă parte la coacerea dorită, cel puțin încă 10 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Între timp, tăiați becurile de fenicul rezervate în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
12
Stropiți cu ulei de măsline și puneți-l pe grătar. Grătiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Scoateți pe un platou și păstrați la cald.
1
Puneți o cratiță mică pe grătar sau pe un arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați apa și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
3
Adăugați sucul de lămâie și Pernod și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
PernodPernod
4
Cu frunzele de fenicul rezervate rămase, îndepărtați frunzele interioare fragede și tocați fin. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de fenicul tocat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
5
Scoateți amestecul de apă / lămâie de pe foc și bateți untul, câteva bucăți la un moment dat. Când untul este încorporat, adăugați frunzele de fenicul tocate și bateți bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Când peștele este gătit și carnea este opacă și se ridică ușor de pe os, îndepărtați cu grijă folosind 2 spatule metalice rezistente și așezați-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Serviți peștele cu o parte din sosul de unt Pernod și fenicul la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
PernodPernod
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista