Snapper roșu prăjit în tigaie cu busuioc

Snapper roșu prăjit în tigaie cu busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu prăjit cu busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1515 calorii, 197g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru 15,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână ulei, făină, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este remarcabil. Rețete similare includ Snapper roșu Jamaican cu banană prăjită, Chillo al Ajillo (Snapper roșu prăjit în tigaie în sos de usturoi), și File de Snapper roșu prăjit cu sos creol cremă de porumb.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate90
Revista