Snapper roșu gătit în sare cu aromă de cimbru

Snapper roșu gătit în sare cu aromă de cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu gătit în sare cu aromă de cimbru. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 100g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $11.67 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, albușuri de ou, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Sare Condimentată Aromată, și Snapper roșu în sare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.In într-un castron, combinați albușurile, cimbru și sare.Luați un vas de copt și adăugați un pat din acest preparat de sare în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați peștele deasupra. Acoperiți-l complet cu restul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de a rupe crusta de sare. Carnea peștelui ar trebui să fie extrem de fragedă. Mănâncă așa cum este, sau cu un strop de ulei de măsline și cartofi aburiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate78
Revista