Snapper Roșu Curry

Snapper Roșu Curry
Snapper roșu curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 445 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Snapper Roșu Curry, și Ceapă Roșie Murată.

Instrucțiuni

1
Tăiați snapperul roșu în bucăți mici și puneți-l într-un castron. Condimentează cu sare, piper negru, scallion și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Red SnapperRed Snapper
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați peștele să se marineze la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Când sunteți gata să continuați, încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă peștele și se sotează până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Adăugați ardeii, usturoiul, laptele de cocos, Apa, roșiile și ceapa. Acoperiți peștele și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia și fierbeți până când peștele este fraged, aproximativ 20 până la 25 de minute, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. De asemenea, adăugați o atingere mai curry, dacă este necesar, pentru gustul dvs. Finalizați cu frunze proaspete de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți acest fel de mâncare splendid cu orez alb și plantane prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista