Snapper roșu cu sos de morcov Curry roșu pentru doi
Rețeta Snapper roșu cu sos de morcov Curry roșu pentru doi este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 337 calorii, 52G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,38 USD pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați file de snapper, sos de pește, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Curry roșu thailandez cu legume, și Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.