Snapper Roșu Cu Sos De Morcov Curry Roșu Pentru Doi

Snapper roșu cu sos de morcov curry roșu pentru două necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Dacă aveți la îndemână pastă de curry thailandeză, morcovi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Curry roșu thailandez cu legume, și Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie aduceți morcovii, usturoiul și bulionul la fiert.Reduceți căldura și fierbeți 10-15 minute, până când morcovii sunt foarte fragezi.Pureați acest amestec cu un blender, un robot de bucătărie sau un blender obișnuit; reveniți la oală.
Adăugați lapte, sos de pește, pastă de curry și zahăr brun și aduceți la foc mic, apoi adăugați sare la taste.In o tigaie mare antiaderentă încălzește uleiul la foc mediu.
Adăugați pește, cu pielea în jos dacă există o piele.Gatiti cateva minute, apoi intoarceti si gatiti pana cand pestele este gata.Timpul de gătit va varia în funcție de grosimea peștelui.Mound orez fiert pe farfurie, top cu pește și apoi sos.
Se presară coriandru pentru a garnisi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.