Snapper Prăjit Cu Reducere De Citrice Dulce Și Acru
Snapper prăjită cu reducere de citrice dulce și acru este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, file de snapper, stoc de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor, Salată De Citrice Dulce-Acrișoare, și Slaw dulce și acru de citrice: partea fără Gluten cu un pumn pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.