Smântână și Hummus de ceapă

Smântână și Hummus de ceapă
Smântână și ceapă Hummus ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 215 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Un amestec de suc de lămâie, ceapă, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Smântână și ceapă Dip, Ceapă Smântână Burgeri, și Smântână și somon de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți năutul, lichidul de năut, usturoiul, tahini, sucul de lămâie, ceapa uscată, pudra de ceapă, usturoiul granulat și 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Puree până la neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Ceapă UscatăCeapă Uscată
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
UsturoiUsturoi
TahiniTahini
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Fotografie realizată de Raymond Hom
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista