Smoothie Monstru Verde

Smoothie Monstru Verde
Green Monster Smoothie este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 105 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, spanac pentru copii, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Smoothie Monstru Verde, Smoothie Monstru Verde, și Smoothie Monstru Verde.

Instrucțiuni

1
Amestecați spanacul, merele, bananele, morcovii, sucul de portocale, căpșunile și gheața într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista