Smochin și Chile-filet de porc glazurat
Fig și Chile-glazurate de porc filet este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 167 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pastă de chile, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Chile-Filet De Porc Glazurat Portocaliu, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați conservele, oțetul, pasta de chile, sosul de soia și 1/4 linguriță de sare, amestecând cu un tel.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 18 minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), întorcându-se ocazional și ungând frecvent cu amestec de smochine.
Garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.