Slow-Aragaz Dulce Cornbread Blackberry Cobbler
Reteta Slow-aragaz dulce Cornbread Blackberry Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 10 minute. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 290 calorii. Un amestec de mure, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1650 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați BlackBerry & Peach Slow Cooker Cobbler, {Aragaz lent} umplutură de pâine de porumb de dovleac cu cartofi dulci, mere și afine, și Cizmar Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 4 1/2-quart aragaz lent cu spray de copt cu făină.
Se toarnă murele în aragazul lent.
Presărați fructele de pădure cu făină și 3 linguri de zahăr; se amestecă ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați zahărul rămas, untul topit, amestecul de pâine de porumb și scorțișoara.
Întindeți aluatul deasupra murelor.
Capac; gatiti la foc mare 2-3 ore sau pana cand aluatul deasupra este setat si murele sunt cochete. Pentru a servi, lingurați tortul fierbinte de la Slow cooker și acoperiți cu înghețată sau frișcă.