Slow-Aragaz Cheesy Fasole Dip
Slow-aragaz Cheesy fasole Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 56 și costă 26 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, produs ușor de brânză pasteurizată mexicană, fasole veche el prăjită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute, și 365 de zile de gătit lent: aragaz lent pentru porumb și ardei brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Se amestecă brânza, fasolea și ardeii iute în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 2 până la 3 ore sau până când brânza este topită. Se amestecă până când brânza este netedă.
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii scufundării.
Se servește cu chipsuri de tortilla. Dip va ține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.