Sloppy Joe Rotini (Gulaș Ghoulish)

Sloppy Joe Rotini (Gulaș Ghoulish)
Rețeta Sloppy Joe Rotini (gulaș Ghoulish) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 8 porții cu 588 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de porumb, dovlecei, sos joe sloppy extra-gros și gros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sloppy Joe Sliders, Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Sloppy Joe Rotini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
În timp ce pastele se gătesc, gătiți carnea de vită în cuptorul olandez la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă pastele și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când dovlecelul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista